Kinderdagverblijf De Jutter

Kinderdagverblijf De Jutter is een Kleuterschool gelegen aan Middelkampseweg 2 A in Gameren.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Jutter in Gameren

Kinderopvang De Jutter in Gameren biedt kleinschalige en gemoedelijke opvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Ze streven naar een veilige en geborgen omgeving voor zowel kinderen als ouders. De opvang is het hele jaar geopend van 07.30 tot 18.00 uur, behalve op feestdagen en tussen kerst en oud & nieuw. Er zijn geen inschrijfkosten en de opvang is een erkend leerbedrijf. Daarnaast zijn maaltijden, luiers en andere benodigdheden inbegrepen. De opvang wordt jaarlijks gekeurd door de GGD.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Jutter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Jutter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Jutter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Jutter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Jutter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Jutter

Bezoekers bekeken ook