Kinderopvang Waluwe Kids

Kinderopvang Waluwe Kids is een Kinderopvang gelegen aan Prins Clausstraat 2C in Zaltbommel.

Meer informatie over Kinderopvang Waluwe Kids in Zaltbommel

Bij Waluwe Kids kun je terecht voor leuke en uitdagende activiteiten voor kinderen van 0-13 jaar. Er is een speciale speelhoek voor baby's waar ze kunnen bewegen en ontdekken. Voor 3-jarigen is er een aparte groep met extra uitdaging. Peuters zijn welkom op de peuteropvang en vanaf 4 jaar kunnen kinderen naar de BSO. Er wordt veel aandacht besteed aan sport en samenwerking met sportclubs. Het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de BSO vormen samen met de basisschool een Kindcentrum waar veel gebruik van wordt gemaakt. Er zijn verschillende groepen met leeftijdsgenoten en verschillende leeftijden. De BSO biedt uitdaging en ontwikkeling, zowel binnen als buiten in de ontdektuin. Ouders ontvangen foto's en updates via de Ouderapp. Er wordt elke dag gezorgd voor een veilige en liefdevolle omgeving waar kinderen spelenderwijs kunnen leren en ontdekken. Er zijn meerdere locaties in de buurt en rondleidingen zijn mogelijk.

Wil je weten wat Kinderopvang Waluwe Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Waluwe Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Waluwe Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Waluwe Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kinderopvang Waluwe Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Waluwe Kids

Bezoekers bekeken ook