Kirstens Beautybar

Kirstens Beautybar is een Schoonheidssalon gelegen aan Steenweg 1a in Bruchem.

Meer informatie over Kirstens Beautybar in Bruchem

Kirstens Beautybar is een salon waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen om de beste versie van jezelf te worden. Ze bieden onder andere microblading voor perfecte wenkbrauwen, verschillende nagelbehandelingen zoals gellak en acrylnagels, wimperextensions voor mooie volle wimpers en ontharingsbehandelingen zoals harsen. Op de prijslijst kun je zien wat de behandelingen kosten en je kunt een afspraak maken via WhatsApp. Kirstens Beautybar is gevestigd in Bruchem en werkt alleen op afspraak.

Wil je weten wat Kirstens Beautybar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kirstens Beautybar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kirstens Beautybar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kirstens Beautybar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kirstens Beautybar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kirstens Beautybar

Bezoekers bekeken ook