Kringloopwinkel de Spullewaard

Kringloopwinkel de Spullewaard is een Tweedehandswinkel gelegen aan Van Heemstraweg-West 9 in Zaltbommel.

Meer informatie over Kringloopwinkel de Spullewaard in Zaltbommel

In 2003 begon een kleine groep vrijwilligers met het inzamelen van geld voor een goed doel. Bijna 20 jaar later is dit uitgegroeid tot een organisatie met een prachtige locatie in Zaltbommel. Ze verkopen van alles, zoals servies, boeken, brillen, CD's en LP's. Ook hebben ze banken, meubels, fietsen en koffers in de winkel. Je kunt zelfs een donatie aanvragen. Ze zijn trots op hun samenwerking met lokale goede doelen, zoals Waakmand Bommelerwaard en Kenya Child Care. Als je vragen hebt, kun je contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Kringloopwinkel de Spullewaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel de Spullewaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel de Spullewaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel de Spullewaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kringloopwinkel de Spullewaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel de Spullewaard

Bezoekers bekeken ook