Kringloopwinkel het goede doel

Kringloopwinkel het goede doel is een Kringloopwinkel gelegen aan Korterak 18 in Brakel.

Meer informatie over Kringloopwinkel het goede doel in Brakel

Kringloopwinkel het goede doel is geopend in mei 2022 door een groep enthousiaste leden uit de Gereformeerde Gemeenten Aalst Brakel en Poederoijen. Ze droomden ervan om een eigen kringloopwinkel te starten en hebben nu bijna 25 vrijwilligers die zich inzetten voor de winkel. De winkel biedt een breed assortiment aan, zoals boeken, curiosa, huishoudelijke artikelen, meubels, gereedschap, speelgoed en kleding. Naast het snuffelen tussen de spullen, is er ook tijd voor koffie en gezelligheid. De netto opbrengst van de winkel gaat naar Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG) en andere deputaatschappen van de Gereformeerde Gemeenten.

Wil je weten wat Kringloopwinkel het goede doel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel het goede doel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel het goede doel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel het goede doel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Kringloopwinkel het goede doel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel het goede doel

Bezoekers bekeken ook