L & L

L & L is een Cafetaria gelegen aan Tuinstraat 16 in Nederhemert.

Meer informatie over L & L in Nederhemert

Eetcafé - Cafetaria L&L heeft verschillende acties in de maand april. Ze herinneren iedereen eraan om op tijd te profiteren van de acties in februari, aangezien het de kortste maand van het jaar is. Het café bedankt iedereen voor de felicitaties en geschenken ter ere van hun 25-jarig jubileum. Ze hebben ook een loterij gehouden. De cafetaria bestaat morgen namelijk 25 jaar en daarom hebben ze leuke acties gepland. Er worden ook acties genoemd voor oktober 2022, augustus/september en juni 2022. Er worden specifieke gerechten genoemd, zoals de speksnek en de goulashkroket. Er zijn ook acties geweest in mei 2022.

Wil je weten wat L & L verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L & L of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L & L? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L & L het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar L & L reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L & L

Bezoekers bekeken ook