La Latina restaurant

La Latina restaurant is een Restaurant gelegen aan Waterstraat 35-37 in Zaltbommel.

Meer informatie over La Latina restaurant in Zaltbommel

In het centrum van Zaltbommel bevindt zich een kleurrijk restaurant genaamd La Latina, waar u kunt genieten van authentieke Latijns-Amerikaanse gerechten en drankjes. Of u nu wilt lunchen, dineren of borrelen, bij La Latina kan het allemaal. Het menu biedt diverse typische gerechten uit landen als Mexico en Argentinië, zoals wraps, ceviche, asado negro en malse steak. Voordat u van uw maaltijd geniet, kunt u een van de heerlijke cocktails proberen. U kunt een tafel reserveren via het telefoonnummer 0418-514392 en zodra uw reservering bevestigd is, is deze definitief. Het restaurant is gevestigd aan Waterstraat 35-37 in Zaltbommel.

Wil je weten wat La Latina restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Latina restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Latina restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Latina restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar La Latina restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Latina restaurant

Bezoekers bekeken ook