Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Steenweg 10 in Zaltbommel.

Meer informatie over Lidl in Zaltbommel

In deze tekst wordt gesproken over het inloggen bij je Lidl-account en het aanmelden voor de nieuwsbrief. Daarnaast worden er verschillende categorieën in de webshop genoemd, zoals sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen en tuingereedschap. Ook wordt vermeld dat er extra korting te verkrijgen is met Lidl Plus. Verder worden er verschillende merken genoemd, waaronder Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ten slotte wordt er informatie gegeven over de contactmogelijkheden, service, nieuwsbrief, betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl-app.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook