Malmö auto's Volvo Specialist

Malmö auto's Volvo Specialist is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Veilingweg 8B in Zaltbommel.

Meer informatie over Malmö auto's Volvo Specialist in Zaltbommel

Malmö Auto's is een autobedrijf in Zaltbommel dat al meer dan 20 jaar betrouwbare occasions verkoopt. Het bedrijf is opgericht door autoliefhebber Peter-Jan Bleijenberg, die zestien jaar bij een Volvo dealer heeft gewerkt en het Zweedse kwaliteitsbesef en de hoge veiligheidsnormen met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Het DNA van Malmö Auto's bestaat uit passie voor mooie auto's en techniek, creativiteit en het vermogen om mee te bewegen met de markt en de vraag van de consument. Het bedrijf speelt telkens in op de laatste ontwikkelingen en klantwensen, wat resulteert in een uitstekende klantscore van 8.2. Malmö Auto's biedt uitsluitend auto's van de beste kwaliteit aan, met zoveel mogelijk accessoires en lage kilometerstanden. Alle occasions zijn van de eerste eigenaar en zijn altijd dealer onderhouden. De auto's worden streng geïnspecteerd bij inname om de hoge kwaliteit te waarborgen en hebben een gegarandeerde kilometerstand dankzij de Nationale Autopas (NAP). Daarnaast kan de auto desgewenst afgeleverd worden met een nieuwe APK. Malmö Auto's heet klanten van harte welkom in hun showroom in Zaltbommel, waar de koffie klaar staat en uiteraard ook de topoccasions te bewonderen zijn. Het bedrijf streeft ernaar om oprecht persoonlijk advies te geven en nieuwe eigenaren van hun occasions jarenlang veilige en plezierige kilometers te laten beleven. Ze zien.

Wil je weten wat Malmö auto's Volvo Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Malmö auto's Volvo Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Malmö auto's Volvo Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Malmö auto's Volvo Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Malmö auto's Volvo Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Malmö auto’s Volvo Specialist

Bezoekers bekeken ook