Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV

Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV is een Marketingconsultant gelegen aan Schoolstraat 10 in Zaltbommel.

Meer informatie over Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV in Zaltbommel

Marjolein van Nieuwkasteele Consultancy for Market Research (CMR) biedt marketingadvies en marktonderzoek aan voor organisaties die strategische of tactische marketingbeslissingen willen nemen. Marjolein is een onafhankelijke expert die gespecialiseerd is in de problematiek van hightech-bedrijven, met name in de Brainportregio. Ze heeft jarenlange ervaring als marktonderzoeker en heeft onder andere les gegeven in onderzoeksontwerp en uitvoering bij Fontys op de International Business School in Venlo. Marjolein kan snel specifieke kennis van uw sector doorgronden en biedt ondersteuning op het gebied van marktonderzoek, interim-management en training en coaching van marktonderzoekprofessionals. Ze heeft internationale ervaring, stelt kritische vragen, is betrokken en heeft een breed netwerk. Haar passie voor marketing, innovatie en het marktonderzoekvak is aanstekelijk.

Wil je weten wat Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marjolein van Nieuwkasteele CMR BV

Bezoekers bekeken ook