Markt Twee

Markt Twee is een Winkel gelegen aan Markt 2 in Zaltbommel.

Meer informatie over Markt Twee in Zaltbommel

In Markt Twee in Culemborg worden verschillende exposities gehouden. Momenteel is er een expositie te zien van acht kunstenaars uit de omgeving van Culemborg, waarin zij verrassend en afwisselend werk presenteren. Deze expositie is te bezichtigen van 26 oktober tot en met 26 november 2023. Daarnaast is er een aankondiging voor een mooie nieuwe expositie die op 26 oktober van start zal gaan. In september heeft er een Kunstrondje plaatsgevonden in Zaltbommel, waarbij meer dan 80 kunstenaars hun werk hebben tentoongesteld op 50 locaties in de binnenstad. Ook zijn er exposities geweest van kunstenaars zoals Hille Pijlman, Laurens Bosman, Aris Engel, Lotte Teussink en Truus Brands. Markt Twee heeft regelmatig verschillende exposities en biedt een divers aanbod van kunstwerken.

Wil je weten wat Markt Twee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Markt Twee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Markt Twee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Markt Twee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Markt Twee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Markt Twee

Bezoekers bekeken ook