MB Afbouwmontage

MB Afbouwmontage is een Timmerman gelegen aan Dwarsweg 31 in Zaltbommel.

Meer informatie over MB Afbouwmontage in Zaltbommel

MB Afbouwmontage BV is een vooraanstaand plafond- en wandmontage bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van Gyproc afbouwsystemen. Ze zijn volledig VCA gecertificeerd en hebben de Gyproc Trophy 2015 gewonnen voor het project Hoofdkantoor Brand Loyalty in Den Bosch. Het bedrijf houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van afbouw, zoals het monteren en afwerken van plafonds, wanden en vloeren. Ze hebben een personeelsbestand van ongeveer 80 monteurs en zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de afbouwsector. Door te kiezen voor leveranciers met een sterke logistieke organisatie en breed assortiment kunnen ze vrijwel elke bouw bevoorraden. Ze hebben ook WKA documentatie en certificeringen beschikbaar voor aannemers.

Wil je weten wat MB Afbouwmontage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MB Afbouwmontage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MB Afbouwmontage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MB Afbouwmontage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar MB Afbouwmontage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MB Afbouwmontage

Bezoekers bekeken ook