Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling

Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling is een Arts gelegen aan Van Heemstraweg 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling in Zaltbommel

Medisch Centrum de Rivieren is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van pijnklachten aan het steun- en bewegingsapparaat. De meest voorkomende pijnklachten bevinden zich in de nek-schouderregio, rug-, heup-bilregio en ledematen. De diagnose wordt gesteld met behulp van lichamelijk onderzoek en echografisch onderzoek, gevolgd door een behandeling met medicamenteuze injecties onder echo geleide controle. Er zijn aangepaste Corona maatregelen van toepassing voor een bezoek aan de praktijk. Het Medisch Centrum biedt behandelingen aan voor verschillende klachten, waaronder nek/schouder/hoofdpijnklachten, rugklachten, kniegewricht en buikwand/liesregio.

Wil je weten wat Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum de Rivieren Praktijk voor Echodiagnostiek en Pijnbehandeling

Bezoekers bekeken ook