Meubel & Maatwerk

Meubel & Maatwerk is een Meubelwinkel gelegen aan Valeton 14e in Zaltbommel.

Meer informatie over Meubel & Maatwerk in Zaltbommel

Ons bedrijf, Meubel & Maatwerk, is begonnen met het maken van meubels en interieurs van steigerhout. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld in het werken met andere houtsoorten, zoals mdf, hpl en fineer. We zijn een bedrijf dat vakmanschap biedt en mooie en kwalitatieve meubels maakt. Daarnaast geven we eerlijk en deskundig advies en komen we onze afspraken na. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat het meubel perfect aansluit bij jouw wensen en/of de situatie. Ons doel is om zowel mooie als praktische meubels te maken, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Maatwerk meubels zijn misschien duurder, maar ze zijn helemaal afgestemd op jouw wensen en dagelijks gebruik. Dit zorgt voor een rustige uitstraling in je huis en biedt praktisch gebruiksgemak. We helpen je graag met jouw maatwerk interieur.

Wil je weten wat Meubel & Maatwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubel & Maatwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubel & Maatwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubel & Maatwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Meubel & Maatwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubel & Maatwerk

Bezoekers bekeken ook