More2Make B.V.

More2Make B.V. is een Internetmarketing gelegen aan Doornepol 5 in Zaltbommel.

Meer informatie over More2Make B.V. in Zaltbommel

Bij Wolplein is er een Super Sale waarbij geselecteerde Drops wol garens 30% korting hebben. Ook is er gratis verzending beschikbaar. Wolplein is de populairste haak- en breiwebshop van Nederland en heeft een groot assortiment voor breien en haken. Ze bieden ook tutorials aan voor verschillende handwerktechnieken zoals breien, haken, macramé en weven. Daarnaast hebben ze een blog met informatie over breien en haken, nieuwe producten en pakketten. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om wekelijks gratis patronen, inspiratie en acties te ontvangen. Wolplein is begonnen als een lokale garen- en wolwinkel in Zaltbommel en heeft nu meer dan 40 medewerkers die klanten helpen en inspiratie en patronen delen via hun blog. Klanten beoordelen hen met een 8.3.

Wil je weten wat More2Make B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van More2Make B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij More2Make B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je More2Make B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar More2Make B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. More2Make B.V.

Bezoekers bekeken ook