Mucon B.V.

Mucon B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Ambacht 3 in Zaltbommel.

Meer informatie over Mucon B.V. in Zaltbommel

Mucon is een specialist op het gebied van geconditioneerde ruimtes en bouwt dagelijks koel- en vrieshuizen, bedrijfsruimtes en geconditioneerde ruimtes in verschillende sectoren. Ze hebben ervaring met bouwen volgens duurzaamheidskeurmerken zoals BREEAM en BIM Modellering, en ze zijn gespecialiseerd in het bouwen met oog op brandwerendheid. Het bedrijf beschikt over alle benodigde certificaten en hun monteurs zijn VCA-gecertificeerd. Mucon hecht veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met hun klanten, en ze streven naar open en eerlijke communicatie. Ze hebben projecten uitgevoerd voor verschillende klanten, waaronder Pandriks Bake Off, Mirial Tulips, en Innocent Smoothies. Voor Mirial Tulips hebben ze meerdere bloemencellen gebouwd, en voor Fraanje hebben ze een grote vrieshal gebouwd. Daarnaast hebben ze ook samengewerkt met FT Afbouw om een uitbouw te realiseren in Heusden. Mucon heeft expertise in elke fase van het bouwproces, van projectleiders en tekenaars tot monteurs. Ze hebben ook gebouwd aan de uitbreiding van SIF op de tweede Maasvlakte, waar ze inwendige wanden en plafonds hebben gemonteerd. Als u geïnteresseerd bent in hun producten en projecten, kunt u contact met hen opnemen via hun contactformulier.

Wil je weten wat Mucon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mucon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mucon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mucon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Mucon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mucon B.V.

Bezoekers bekeken ook