Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria)

Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) is een Bar gelegen aan Kerkstraat 7 in Nieuwaal.

Meer informatie over Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) in Nieuwaal

Ons Trefpunt Nieuwaal is een café en eetcafé waar mensen samenkomen om te praten onder het genot van eten en drinken. Het café is gelegen aan een fietsroute en is tevens een rustpunt. Ze bieden ook oplaadpunten voor elektrische fietsen en zijn informatiepunt voor het Klompenpad. Op het terras kun je genieten van koffie met een appelpunt of andere gerechten van de menukaart. Het café heeft een belangrijke sociale functie waar stamgasten elkaar ontmoeten. Er is ook een biljart aanwezig en ze zoeken biljarters die willen deelnemen aan wedstrijden. De zaal is geschikt voor feestjes en vergaderingen en heeft voorzieningen zoals een beamer en WiFi.

Wil je weten wat Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ons Trefpunt (Eetcafé,Cafetaria)

Bezoekers bekeken ook