Oogwereld Dorst

Oogwereld Dorst is een Opticien gelegen aan Markt 5 in Zaltbommel.

Meer informatie over Oogwereld Dorst in Zaltbommel

Bij Oogwereld Dorst in Zaltbommel kun je tijdelijk alle glazen krijgen voor de prijs van 10 jaar geleden. Je kunt een afspraak maken en online een dag en tijdstip kiezen dat jou uitkomt om langs te komen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, en 97% van de klanten beoordeelt Oogwereld Dorst met een 8 of hoger. Naast een oogmeting en maatwerk brillenglazen, biedt Oogwereld Dorst ook specialisaties aan zoals nachtlenzen, droge ogen, optometrisch onderzoek, blepharitis en staarbehandelingen. Oogwereld Dorst staat bekend om hoogstaande oogmode en oogzorg, met persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit. Merken zoals Lindberg, Theo, Lafont, Tom Ford, Mykita en RayBan zijn verkrijgbaar in de winkel. Er is voor iedereen wat wils en de opticiens, contactlensspecialisten en optometristen zorgen voor oogzorg van de beste kwaliteit. Je bent van harte welkom in de winkel aan de Markt 5 in Zaltbommel.

Wil je weten wat Oogwereld Dorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oogwereld Dorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oogwereld Dorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oogwereld Dorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Oogwereld Dorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oogwereld Dorst

Bezoekers bekeken ook