Partou Bi-Ba-Bommel

Partou Bi-Ba-Bommel is een Kinderopvang gelegen aan Weergang 7 in Zaltbommel.

Meer informatie over Partou Bi-Ba-Bommel in Zaltbommel

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf Bi-Ba-Bommel in Zaltbommel. Het kinderdagverblijf heeft een natuurtuin waar kinderen buiten kunnen spelen, zelfs als het regent. Binnen kunnen kinderen spelen, knutselen en boeken lezen. Het kinderdagverblijf heeft 6 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het GGD-rapport en de LRK-informatie bekijken om te zien hoe het kinderdagverblijf is beoordeeld. Verder kunnen ouders het pedagogisch beleid en de tarieven voor kinderopvang bekijken. Het kinderdagverblijf valt onder Smallsteps B.V en ouders kunnen hun kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen. Het artikel eindigt met een beschrijving van hoe een dag eruit ziet bij het kinderdagverblijf en dat ouders via een app foto's en berichtjes ontvangen.

Wil je weten wat Partou Bi-Ba-Bommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Bi-Ba-Bommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Bi-Ba-Bommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Bi-Ba-Bommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Partou Bi-Ba-Bommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Bi-Ba-Bommel

Bezoekers bekeken ook