Partou De Paddestoel

Partou De Paddestoel is een Kinderdagopvang gelegen aan De Zandkampen 48 in Zaltbommel.

Meer informatie over Partou De Paddestoel in Zaltbommel

De peuteropvang De Paddestoel in Zaltbommel biedt kinderen een rustige, gezellige en actieve omgeving waar ze kunnen spelen, ontdekken en vrienden kunnen maken. Het is gevestigd in brede school de Zandkampen en biedt verschillende speelhoeken waar kinderen kunnen bouwen, knutselen en experimenteren. Er is ook de mogelijkheid om buiten te spelen, ongeacht het weer. De openingstijden zijn van 8:15 tot 12:15 uur, met extra uren op maandag en dinsdag van 13:00 tot 17:00 uur. Parkeren in de buurt is gratis. Ouders kunnen het GGD-rapport bekijken om te zien hoe de peuteropvang is beoordeeld. Daarnaast wordt binnenkort het pedagogisch beleid van de opvang gepubliceerd. De kosten van de peuteropvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders. Inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod is mogelijk. De locatiemanager is Jessica Hol. Partou biedt een goede voorbereiding op school, de mogelijkheid om vrienden te maken, een app waar ouders de dag van hun peuter kunnen volgen en speciale activiteiten om de ontwikkeling van het kind te ondersteunen.

Wil je weten wat Partou De Paddestoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Paddestoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Paddestoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Paddestoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Partou De Paddestoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Paddestoel

Bezoekers bekeken ook