Partou Kids Campus

Partou Kids Campus is een Kinderopvang gelegen aan De Zandkampen 48a in Zaltbommel.

Meer informatie over Partou Kids Campus in Zaltbommel

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van je browser anders is. We helpen je graag in je eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Bij buitenschoolse opvang Partou Kids Campus in Zaltbommel vinden kinderen de rust die ze nodig hebben na een drukke dag op school. Ze kunnen knippen, plakken, solderen, buiten basketballen of naar de speeltuin gaan. De oudere kinderen hebben hun eigen activiteiten, terwijl de kleintjes worden geholpen. Onze medewerkers halen kinderen op van verschillende scholen en zorgen voor hun veiligheid. We hebben twee groepen waarin kinderen van 4 tot 13 jaar bij elkaar zitten. De bso is open van 7.00 tot 8.30 uur en van sluitingstijd school tot 18.30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen zijn we de hele dag open. We bieden ook tussenschoolse opvang voor kinderen van De Spelwert en De Leiboom. Er is parkeergelegenheid in de buurt en we hebben positieve beoordelingen ontvangen van de GGD. Voor meer informatie over ons pedagogisch beleid en de tarieven kun je terecht op onze website. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven. Met onze rekentool kun je de netto kosten van kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou Kids Campus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Kids Campus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kids Campus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kids Campus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Partou Kids Campus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Kids Campus

Bezoekers bekeken ook