Pennings Bouw BV

Pennings Bouw BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Valeton 9 in Zaltbommel.

Meer informatie over Pennings Bouw BV in Zaltbommel

Pennings Bouw is een bouwbedrijf dat in 2004 is gestart en sinds 2009 gevestigd is in Zaltbommel. Ze bieden een breed scala aan diensten, van het vervangen van kozijnen tot complete woningrenovaties voor particulieren en aanpassingen aan winkels en bedrijfsruimtes voor bedrijven. Ze werken nauw samen met klanten en eventueel architecten om de beste oplossingen te vinden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Pennings Bouw kan het hele proces begeleiden, van ontwerp tot oplevering. Ze zijn momenteel op zoek naar timmermannen en zijn actief bezig met verschillende bouwprojecten, waaronder het Amalia State appartementencomplex in Zaltbommel.

Wil je weten wat Pennings Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pennings Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pennings Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pennings Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Pennings Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pennings Bouw BV

Bezoekers bekeken ook