Perla di Cairo

Perla di Cairo is een Italiaans restaurant gelegen aan Gasthuisstraat 14 in Zaltbommel.

Meer informatie over Perla di Cairo in Zaltbommel

In het sfeervolle restaurant Perla di Cairo in Zaltbommel kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten die met liefde en vakmanschap worden bereid. Het restaurant staat bekend om zijn gastvrijheid en op smaak gebrachte gerechten. Het restaurant heeft nieuwe openingstijden en is tijdelijk alleen geopend van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 21.30 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten. Het restaurant heeft 42 zitplaatsen en is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Op de uitgebreide menukaart staan diverse vlees-, vis- en vegetarische pizza's, pasta's, grill-, vlees- en visgerechten. Ook voor kleine gasten zijn er speciale menu's beschikbaar. U kunt de gerechten ook afhalen. Bezoek het restaurant en geniet van de culinaire hoogstandjes.

Wil je weten wat Perla di Cairo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Perla di Cairo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Perla di Cairo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Perla di Cairo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Perla di Cairo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Perla di Cairo

Bezoekers bekeken ook