Pilates Center Zaltbommel

Pilates Center Zaltbommel is een Pilatesstudio gelegen aan Kloosterstraat 2 in Zaltbommel.

Meer informatie over Pilates Center Zaltbommel in Zaltbommel

Het Pilates Center in Zaltbommel biedt privé lessen aan waarmee indrukwekkende resultaten behaald kunnen worden. Deze lessen zijn gericht op het trainen van zowel het lichaam als de geest. Het is mogelijk om gemakkelijk een les te boeken via het online reserveringsysteem van het Pilates Center. Daarnaast biedt het centrum ook andere diensten aan, zoals handtherapie, manuele therapie en voetreflexmassage. Het Pilates Center is gevestigd in een prachtig kloosterkapel in het hart van Zaltbommel. Het centrum is actief op sociale media en kan daar gevolgd worden voor meer informatie.

Wil je weten wat Pilates Center Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pilates Center Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pilates Center Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pilates Center Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Pilates Center Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pilates Center Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook