Pippali

Pippali is een Marketingconsultant gelegen aan Ketelsteeg 4 in Zaltbommel.

Meer informatie over Pippali in Zaltbommel

Pippali is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van de juiste woorden om klanten te bereiken en te raken. Ze helpen merken met het bepalen van hun tone of voice, zodat ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en vertrouwen kunnen opbouwen. Pippali werkt met trots en plezier voor verschillende merken en heeft recente projecten afgerond. Ze delen ook hun mening in artikelen en geven advies over onderwerpen zoals de tone of voice van een bedrijf, de nieuwe SEO, het gebruik van spreektaal en het gebruik van 'je' in de merkidentiteit. Pippali bestaat uit een team van taalgekken en woord-nerds, met als eigenaar Charlotte Snel, een copywriter en contentstrateeg die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van unieke en herkenbare tone of voice voor merken.

Wil je weten wat Pippali verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pippali of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pippali? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pippali het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Pippali reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pippali

Bezoekers bekeken ook