Powerhouse Zaltbommel

Powerhouse Zaltbommel is een Sportschool gelegen aan Veilingweg 1B in Zaltbommel.

Meer informatie over Powerhouse Zaltbommel in Zaltbommel

Powerhouse Zaltbommel is een fitnesscentrum dat verschillende diensten aanbiedt, zoals krachttraining, cardio-oefeningen, personal training en groepstrainingen. Ze willen mensen helpen om fit te blijven en zorgen voor hun eigen lichaam. Regelmatig sporten heeft verschillende voordelen, zoals meer energie, een betere nachtrust en een verminderde kans op klachten, zowel lichamelijk als mentaal. Door te trainen met gewichten bouw je spiermassa op en verbeter je je lichaamsvorm. Voeding speelt ook een belangrijke rol bij het trainen en afvallen. Powerhouse Zaltbommel biedt persoonlijke aandacht, van groepslessen tot personal coaching. Ze hebben verschillende prijspakketten en je kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail. De eigenaar, Eelco Zeno Stijlaart, heeft een passie voor sport en wil zijn kennis en ervaring graag delen met anderen. Hij hecht veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding.

Wil je weten wat Powerhouse Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Powerhouse Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Powerhouse Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerhouse Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Powerhouse Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Powerhouse Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook