Poysian Thais Restaurant

Poysian Thais Restaurant is een Thais restaurant gelegen aan Waterstraat 34 in Zaltbommel.

Meer informatie over Poysian Thais Restaurant in Zaltbommel

Het restaurant Poysian gaat genieten van een welverdiende vakantie van 5 t/m 31 oktober. Na de vakantie verwelkomen ze de gasten graag weer terug en reserveren is mogelijk via de app. Het restaurant is ook nog op zoek naar collega's in de bediening, afwas en keuken. Vervolgens worden er verschillende tapas gerechten genoemd, zoals Gamba Tempura en Thod Man Pla. Er zijn ook a la carte opties, zoals Gamba Tempura en Tom Yam Soep. Daarna worden er verschillende hoofdgerechten genoemd, zoals PLA PAD KHING en KUNG RAAD SOD MAKKAM. Er zijn ook 4-gangen menu's beschikbaar, zoals het Vis & Mix menu en het Vlees & Mix menu. Verder worden er verschillende dranken genoemd en de openingstijden van het restaurant.

Wil je weten wat Poysian Thais Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Poysian Thais Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Poysian Thais Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poysian Thais Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Poysian Thais Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Poysian Thais Restaurant

Bezoekers bekeken ook