Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel

Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel is een Fysiotherapeut gelegen aan Lange Steigerstraat 8 in Zaltbommel.

Meer informatie over Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel in Zaltbommel

De praktijk voor Kinderfysiotherapie, Ergotherapie en Haptotherapie in Zaltbommel gaat uitbreiden. Vanaf oktober zullen er twee therapeuten werkzaam zijn in Kerkdriel, waardoor er meer kinderen geholpen kunnen worden. Daarnaast is er goed nieuws voor het parkeren in Zaltbommel. Het parkeren bij de Waal bij het Bunkerschip is weer gratis, terwijl de eerste parkeerplaats betaald parkeren blijft. In de stad is er nog steeds 60 minuten gratis parkeren bij de blauwe lijn. Verder is de praktijk aangesloten bij Fysiowaard en is er ook een Praktijk voor Haptotherapie gevestigd op hetzelfde adres. Kinderen zijn altijd verzekerd bij de praktijk.

Wil je weten wat Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook