Prins van Poederoijen

Prins van Poederoijen is een Bed & Breakfast gelegen aan Maasdijk 45 in Poederoijen.

Meer informatie over Prins van Poederoijen in Poederoijen

B&B de Prins van Poederoijen is een bed & breakfast gelegen in de Gelderse Bommelerwaard, tussen de rivieren en grenzend aan de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het is een ideale locatie voor fietsliefhebbers, met vele schitterende fietsroutes in de buurt. De B&B ligt vlakbij Slot Loevestein en de nieuwe Hollandse waterlinie. Vanuit hier kunt u gemakkelijk mooie plaatsen zoals Den Bosch, Gorinchem, Heusden en Zaltbommel bezoeken. De omgeving wordt gekenmerkt door slingerende dijkjes, prachtige rivieren en fantastische vergezichten, perfect om te wandelen of te fietsen. De B&B is gelegen aan de Maasdijk en biedt een fraai uitzicht op de uiterwaard en de rivier. U kunt ontspannen op het kleine strandje en zwemmen in de schone rivier. Daarnaast is er een inpandig zwembad en sauna beschikbaar (tegen betaling). Parkeren is gratis en fietsen kunnen in de garage worden gestald. U bent van harte welkom!

Wil je weten wat Prins van Poederoijen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prins van Poederoijen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prins van Poederoijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prins van Poederoijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Prins van Poederoijen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prins van Poederoijen

Bezoekers bekeken ook