Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker

Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker is een Protestantse kerk gelegen aan Vergtweg 87 in Zaltbommel.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker in Zaltbommel

De komende weken zijn er verschillende diensten gepland in de Sint-Maartenskerk en het Anker in Zaltbommel. Op zondag 29 oktober zal ds. W. de Koeijer de dienst van Schrift en Gebed leiden in de Sint-Maartenskerk. Op woensdag 1 november is er een Dankdag dienst in de Sint-Maartenskerk, geleid door ds. T. Bouw. Op zondag 5 november is er een Gedachtenisdienst in de Sint-Maartenskerk, ook geleid door ds. T. Bouw. Op zondag 12 november zal ds. H.J.K. van Geerenstein een dienst van Schrift en Gebed leiden in het Anker. Op zondag 19 november en zondag 26 november zijn er opnieuw diensten van Schrift en Gebed in het Anker, geleid door respectievelijk ds. T. Bouw en ds. G.A. van de Weerd. Daarnaast is er elke woensdagochtend een oecumenisch ochtendgebed in de Sint-Maartenskerk. Het secretariaat van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Zaltbommel is te bereiken via scriba@pgzaltbommel.nl en het postadres is Postbus 195, 5300 AD Zaltbommel.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Zaltbommel locatie het Anker

Bezoekers bekeken ook