PUUR Kaas & Delicatessen

PUUR Kaas & Delicatessen is een Kaaswinkel gelegen aan Gamerschestraat 27 in Zaltbommel.

Meer informatie over PUUR Kaas & Delicatessen in Zaltbommel

In onze winkel aan de Gamerschestraat in Zaltbommel kun je terecht voor de lekkerste Hollandse en buitenlandse kazen, maar ook voor wijn, port, noten, olijfolie, azijn en meer. Tjeerd en Brigit, de eigenaren, zijn gepassioneerd door lekker eten en zijn altijd op zoek naar de lekkerste en bijzondere producten om te delen met hun klanten. Al hun producten zijn puur, heerlijk en eerlijk, zonder onnodige toevoegingen. Ze hebben een groot assortiment aan kwaliteitsproducten en bieden ook cadeaupakketten aan in verschillende prijsklassen. Daarnaast kun je bij hen ook een opgemaakte borrelplank bestellen, die ze zelfs bezorgen. Als je vragen hebt of interesse hebt in een cadeaupakket of borrelplank, kun je contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website. Ze zijn gevestigd aan de Gamerschestraat 27 en hebben verschillende openingstijden, afhankelijk van de dag. Dus als je op zoek bent naar een borrelplank, cadeau, cadeaubon of kaaswinkel in Zaltbommel, ben je bij PUUR kaas en Delicatessen aan het juiste adres.

Wil je weten wat PUUR Kaas & Delicatessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PUUR Kaas & Delicatessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PUUR Kaas & Delicatessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PUUR Kaas & Delicatessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar PUUR Kaas & Delicatessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PUUR Kaas & Delicatessen

Bezoekers bekeken ook