Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel

Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel is een Restaurant gelegen aan Waterstraat 31 in Zaltbommel.

Meer informatie over Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel in Zaltbommel

Welkom bij huiskamer restaurant De Eetgelegenheid in Zaltbommel. Het restaurant is gelegen in het historische centrum van Zaltbommel, naast de oude Waterpoort. Parkeren is gratis voor de deur. U kunt telefonisch reserveren voor vandaag. Van maandag tot en met vrijdag serveren ze een smaakvolle lunch van 12:00 uur tot 15:00 uur. Ze bieden zowel snelle lunches als zakelijke lunches en vergaderingen aan. Voor het diner kunt u genieten van heerlijke à la carte gerechten, met internationale gerechten met een klassieke basis, verse ingrediënten en mooie wijnen. Het restaurant is centraal gelegen in Nederland, op slechts 5 minuten rijden van de A2. Ze hebben ook speciale evenementen zoals een Candlelight Diner, een culinaire wildweek en een kerstmenu. Ze zijn ook op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Gasten hebben positieve recensies gegeven over de gezellige sfeer, het lekkere eten en de goede bediening. Het restaurant is geopend voor lunch van maandag tot en met vrijdag vanaf 12:00 uur en voor diner van maandag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Het adres is Waterstraat 31 in Zaltbommel en u kunt contact opnemen via info@deeetgelegenheid.nl of 0418-515018.

Wil je weten wat Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Eetgelegenheid Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook