Restaurant La Provence

Restaurant La Provence is een Restaurant gelegen aan Gamerschestraat 81 in Zaltbommel.

Meer informatie over Restaurant La Provence in Zaltbommel

Bij 'La Provence', gelegen aan de rand van de oude binnenstad van Zaltbommel, bevindt zich een restaurant en Chambres de 'La Provence'. Het restaurant, gevestigd in een monumentale villa uit 1860, straalt een warme sfeer uit en beschikt over zestien tafels en een aangebouwde orangerie. De orangerie kan ook gebruikt worden voor privéaangelegenheden en zakelijke bijeenkomsten. 'La Provence' is al lange tijd een bekend begrip in Zaltbommel en omgeving en staat bekend om de ambachtelijke Franse keuken en huiselijk dineren. Daarnaast biedt 'La Provence' ook twee comfortabele kamers op de eerste verdieping, met eigen badkamer en balkon. Het restaurant neemt deel aan de campagne 'EET Met je hart', georganiseerd door 'Stichting Met je hart', om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden. Klanten kunnen een bijdrage van 1 euro per tafel doneren, waarvan 100% ten goede komt aan waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen in de Bommelerwaard. De openingstijden voor lunch zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur, en op zaterdag alleen voor diner. Het lunchmenu is te bestellen tot 13:45 uur en daarna is alleen à la carte beschikbaar. De keuken sluit om 15:00 uur. Voor het diner is 'La Provence' geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 tot 23:30 uur. Het dinermenu is te.

Wil je weten wat Restaurant La Provence verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant La Provence of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant La Provence? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant La Provence het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Restaurant La Provence reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant La Provence

Bezoekers bekeken ook