Restaurant Salt-A2

Restaurant Salt-A2 is een Restaurant gelegen aan Hogeweg 65 in Zaltbommel.

Meer informatie over Restaurant Salt-A2 in Zaltbommel

Restaurant Salt-A2 biedt een uitgebreid menu aan voor zowel lunch als diner. Voor de lunch zijn er dagverse soepen, luxe belegde broodjes, maaltijdsalades, ei & toast en vlees- en visgerechten beschikbaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor Live Cooking Lunch. Voor het diner zijn er verschillende menu-opties, zoals het Menu de Chef en het Toekan Menu. Ook is er de mogelijkheid voor Live Cooking Diner en er is een a la carte dinerkaart beschikbaar. Daarnaast zijn er speciale gerechten voor senioren en een kindermenu. Het restaurant heeft ook een galerij waar ervaringen gedeeld worden en er is de mogelijkheid om contact op te nemen. Het adres en de openingstijden zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Restaurant Salt-A2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Salt-A2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Salt-A2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Salt-A2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Restaurant Salt-A2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Salt-A2

Bezoekers bekeken ook