Rijschool Wijnand Jonkers

Rijschool Wijnand Jonkers is een Rijschool gelegen aan Raadhuishof 14 in Kerkwijk.

Meer informatie over Rijschool Wijnand Jonkers in Kerkwijk

Rijschool Wijnand Jonkers in Ammerzoden staat bekend om veiligheid, vakkundigheid, respect en individuele begeleiding. Ze geven gestructureerde rijlessen volgens de nieuwste methodes en regels. De rijschool is aangesloten bij BOVAG, wat voor de leerlingen extra zekerheid biedt. Ze hebben een eigen leslokaal waar ze theorielessen geven. Rijschool Wijnand Jonkers heeft een Citroen C3 als lesauto, die veilig en elektrisch verstelbaar is. Ze hebben tevreden klanten en hun adres is te vinden op de website.

Wil je weten wat Rijschool Wijnand Jonkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Wijnand Jonkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Wijnand Jonkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Wijnand Jonkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Rijschool Wijnand Jonkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Wijnand Jonkers

Bezoekers bekeken ook