SACHEM Europe B.V.

SACHEM Europe B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan 15, Van Voordenpark in Zaltbommel.

Meer informatie over SACHEM Europe B.V. in Zaltbommel

SACHEM Europe produceert hoogwaardige chemicaliën die essentieel zijn voor verschillende industrieën, zoals elektronica, kunststof, geneesmiddelen, cosmetica, papier en katalysatoren. De productie in Zaltbommel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en dient als voorbeeld voor andere chemiebedrijven wereldwijd. Veiligheid en milieubescherming zijn belangrijke pijlers voor SACHEM Europe, en het bedrijf werkt samen met experts aan oplossingen om de veiligheid van mens en milieu te garanderen. SACHEM ontwikkelt en produceert hoogwaardige fijnchemicaliën die onmisbaar zijn in verschillende producten, zoals elektronica en cosmetica. Het bedrijf streeft naar continue verbetering op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieubescherming en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het laatste nieuws betreft onder andere het afronden van de laatste fase van het beëindigen van de grondwateronttrekking, rondleidingen door SOBZ en de bouw van een nieuwe schoorsteen. SACHEM Europe is onderdeel van SACHEM, INC en is gevestigd in Zaltbommel. Het contactadres is Van Voordenpark 15, 5301 KP Zaltbommel en het telefoonnummer is +31 418 682 000.

Wil je weten wat SACHEM Europe B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SACHEM Europe B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SACHEM Europe B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SACHEM Europe B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar SACHEM Europe B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SACHEM Europe B.V.

Bezoekers bekeken ook