SAL CONSULTANCY

SAL CONSULTANCY is een IT-consultancy gelegen aan Auke Mollemastraat 8 in Zaltbommel.

Meer informatie over SAL CONSULTANCY in Zaltbommel

Onze business draait om het helpen van klanten, zoals SAP, Consultancies en MSP's, bij het draaiende houden van hun SAP-systemen in code voor SAP HANA en SAP Netweaver componenten. We bieden automatisering aan, van handmatige activiteiten tot volledig geautomatiseerde installaties. Met onze methode heb je volledige controle over je SAP-landschap. We moedigen het gebruik van DevOps aan en stellen voor om je SAP-applicatie en infrastructuur als code te beheren, zodat je in korte sprints kunt aanpassen en veranderen. Onze propositie, genaamd SAP Desired State™, stelt je in staat om je SAP-applicatie en infrastructuur als code te beheren. Dit bespaart tijd en geld bij de overstap naar SAP HANA en verbetert de kwaliteit doordat alle infrastructuur- en systeeminstellingen in code worden opgeslagen en behandeld als software. We bieden ook SAP HANA aan als een managed service tegen een zeer lage premie. Als je het deze week nodig hebt, stuur ons dan een bericht. We bieden verschillende diensten aan, zoals consultancy, een managed service, een 50/50-spaarregeling, toegang tot onze code repositories en maatwerkoplossingen. Word een klant en ervaar de kracht van code die SAP draait.

Wil je weten wat SAL CONSULTANCY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SAL CONSULTANCY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SAL CONSULTANCY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SAL CONSULTANCY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar SAL CONSULTANCY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SAL CONSULTANCY

Bezoekers bekeken ook