Schildersbedrijf van Zanten

Schildersbedrijf van Zanten is een Schilder gelegen aan Van Voordenpark 6 in Zaltbommel.

Meer informatie over Schildersbedrijf van Zanten in Zaltbommel

Schildersbedrijf van Zanten is een jong en dynamisch bedrijf dat in 1996 is opgericht door John van Zanten. Ze zijn gespecialiseerd in zowel zakelijk als particulier schilderwerk en hebben ervaring met allerlei soorten projecten, van tussenwoningen tot Rijksmonumenten en van dakkapellen tot vliegtuighangars. Door hun specialisatie zijn ze uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met 45 vaste medewerkers. Het bedrijf is genomineerd voor de Schildersvakprijs 2008 voor hun project bij de Philips Lichttoren in Eindhoven. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Schildersbedrijf van Zanten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf van Zanten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf van Zanten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf van Zanten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Schildersbedrijf van Zanten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf van Zanten

Bezoekers bekeken ook