Schoonheidssalon K4 Beauty

Schoonheidssalon K4 Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Fazantstraat 14 in Zaltbommel.

Meer informatie over Schoonheidssalon K4 Beauty in Zaltbommel

K4 Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in Zaltbommel. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen, lash lift & wimpers en waxen. De salon staat bekend om zijn luxe, aandacht en zorg voor de klanten. Ze streven naar deskundigheid en professionaliteit en werken met producten en behandelingen die resultaat opleveren. Op de website van K4 Beauty kun je meer informatie vinden over de salon, de behandelingen, prijzen en nieuws. Je kunt contact met hen opnemen voor vragen of het maken van een afspraak via telefoon, e-mail of online. De openingstijden zijn op maandag en dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur, alleen op afspraak. Het adres van de salon is Fazantstraat 14, 5301 SC Zaltbommel en het telefoonnummer is 06 46 76 78 79.

Wil je weten wat Schoonheidssalon K4 Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon K4 Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon K4 Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon K4 Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Schoonheidssalon K4 Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon K4 Beauty

Bezoekers bekeken ook