Seraja's Hairfashion

Seraja's Hairfashion is een Kapper gelegen aan Koekoek 5 in Brakel.

Meer informatie over Seraja's Hairfashion in Brakel

In Brakel kun je Seraja's Hairfashion vinden, een kapsalon voor zowel dames als heren waar je terecht kunt voor meer dan alleen knippen. Seraja is een gediplomeerd kapster sinds 2005 en heeft sinds mei 2015 haar eigen salon. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals knippen, kleuren, permanenten en bruidskapsels. Seraja werkt graag op afspraak zodat ze alle aandacht aan haar klanten kan besteden. Ze heeft veel ervaring en haar klanten hebben vertrouwen in haar. Er zijn ook positieve recensies te vinden van tevreden klanten. Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan kun je telefonisch contact opnemen met Seraja. De contactgegevens zijn te vinden op haar website.

Wil je weten wat Seraja's Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seraja's Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seraja's Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seraja's Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Seraja's Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seraja’s Hairfashion

Bezoekers bekeken ook