Shapes & Shares (NL)

Shapes & Shares (NL) is een Marketingconsultant gelegen aan Boschstraat 63b in Zaltbommel.

Meer informatie over Shapes & Shares (NL) in Zaltbommel

Shapes & Shares is een bedrijf dat zich richt op branding, webdesign en marketingdiensten. Ze bieden onder andere GIF-stickers aan, die je kunt toevoegen aan je Instagram Stories. Om hiermee aan de slag te gaan, moet je geregistreerd zijn op giphy.com en minimaal 5 .gif-bestanden uploaden. Shapes & Shares kan je hierbij helpen. Het bedrijf heeft als missie om betaalbare diensten en doe-het-zelfbronnen aan te bieden aan bedrijven en organisaties over de hele wereld. Ze werken voornamelijk in de Verenigde Staten, Nederland en België en hebben ervaring in verschillende industrieën, zoals sport, gezondheid & schoonheid, reizen, bouw, kleding, transport en bootdiensten. Je kunt contact opnemen met Shapes & Shares via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Shapes & Shares (NL) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shapes & Shares (NL) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shapes & Shares (NL)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shapes & Shares (NL) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Shapes & Shares (NL) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shapes & Shares (NL)

Bezoekers bekeken ook