Showroom Plieger Zaltbommel

Showroom Plieger Zaltbommel is een Sanitairwinkel gelegen aan Van Voordenpark 19 in Zaltbommel.

Meer informatie over Showroom Plieger Zaltbommel in Zaltbommel

Plieger is een expert op het gebied van badkamers en sanitair sinds 1918. Met meer dan 150.000 artikelen en meer dan 750 collega's staan ze altijd voor je klaar. In de showroom in Zaltbommel, de grootste sanitairwinkel van Plieger, vind je alles wat je nodig hebt voor je badkamer, toiletruimte en sanitair. Ze hebben een breed assortiment van gerenommeerde en exclusieve merken, evenals de eigen Plieger Collectie. Bij Plieger Zaltbommel kun je inspiratie opdoen, je wensen bespreken met deskundige verkoopspecialisten en zelfs een persoonlijk 3D-ontwerp krijgen. De showroom is bereikbaar via de A2 en het centraal station van Zaltbommel. Kom langs in de showroom voor advies en inspiratie voor je nieuwe badkamer of toilet.

Wil je weten wat Showroom Plieger Zaltbommel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Showroom Plieger Zaltbommel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Showroom Plieger Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Showroom Plieger Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Showroom Plieger Zaltbommel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Showroom Plieger Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook