Sint-Maartenskerk

Sint-Maartenskerk is een Kerk gelegen aan Gasthuisstraat 21 in Zaltbommel.

Meer informatie over Sint-Maartenskerk in Zaltbommel

De tekst bevat contactgegevens voor de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel, evenals informatie over de openingstijden en de mogelijkheid om de toren te beklimmen. De kerk is gratis toegankelijk, maar donaties worden op prijs gesteld. De openingstijden variëren per dag, maar de kerk is gesloten op maandag. Op zaterdag en zondag is het mogelijk om de toren te beklimmen tegen betaling. De minimale leeftijd is 13 jaar en de toegangsprijs is € 3,50 voor jongeren en € 5,00 voor volwassenen. Het is belangrijk om de agenda te raadplegen voor eventuele sluitingen van de kerk vanwege evenementen, huwelijken of afscheidsdiensten. Donaties aan de kerk zijn mogelijk en fiscaal aftrekbaar. De kerk is bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er is betaald parkeren in de buurt.

Wil je weten wat Sint-Maartenskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Maartenskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Maartenskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Maartenskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Sint-Maartenskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Maartenskerk

Bezoekers bekeken ook