Slagerij Albert Van Den Heuvel

Slagerij Albert Van Den Heuvel is een Slagerij gelegen aan Viaductweg 14a in Bruchem.

Meer informatie over Slagerij Albert Van Den Heuvel in Bruchem

Horecaslagerij Albert van den Heuvel is een bekende groothandel in Midden-Nederland die al meer dan 15 jaar actief is. Ze bieden vers en smaakvol vlees van Nederlandse dieren aan voor restaurants, eetcafés, campings en bakkerijen. In hun eigen slagerij wordt het vlees zorgvuldig verwerkt door vakbekwame slagers, waarbij hygiëne en snelle levering belangrijk zijn. Ze hebben een ruime klantenkring en een eigen bezorgservice, zodat klanten altijd tijdig hun bestelling in huis hebben. Bij Horecaslagerij Albert van den Heuvel staat ambachtelijkheid en kwaliteit voorop en hun passie voor het slagersvak proeft men in al het vlees dat ze leveren. Voor mals, smakelijk en kwalitatief hoogwaardig vlees kan men contact opnemen met de groothandel slagerij via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Slagerij Albert Van Den Heuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Albert Van Den Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Albert Van Den Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Albert Van Den Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Slagerij Albert Van Den Heuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Albert Van Den Heuvel

Bezoekers bekeken ook