Slagerij Corianne van der Linden

Slagerij Corianne van der Linden is een Slagerij gelegen aan Burgemeester Posweg 64 in Brakel.

Meer informatie over Slagerij Corianne van der Linden in Brakel

Slagerij Corianne van der Linden is een ambachtelijke slagerij die al sinds de 18e eeuw in handen is van de familie Van der Linden. Ze hebben een eigen worstmakerij waar ze de lekkerste vleeswaren en worstsoorten produceren. Door hun eigen productie kunnen ze de hoge kwaliteit van hun assortiment waarborgen. In hun sfeervolle winkel voorzien ze klanten graag van ambachtelijke producten, advies en goede service. Je kunt ook online bestellen, zodat je niet in de winkel hoeft te wachten. Als de producten die je wilt bestellen niet in de webshop staan, kun je contact met hen opnemen via mail of telefoon. Ze hebben ook wekelijkse aanbiedingen en een spaarsysteem waarbij je kunt sparen voor speciale producten of kortingen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een slingerbarbecue te huren, een oude bereidingsmethode in een nieuw jasje. Je kunt meer informatie vinden op hun website.

Wil je weten wat Slagerij Corianne van der Linden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Corianne van der Linden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Corianne van der Linden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Corianne van der Linden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Slagerij Corianne van der Linden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Corianne van der Linden

Bezoekers bekeken ook