Slot Loevestein

Slot Loevestein is een Kasteel gelegen aan Loevestein 1 in Poederoijen.

Meer informatie over Slot Loevestein in Poederoijen

In het oer-Hollandse rivierenlandschap bevindt zich kasteel Loevestein, dat in 1358 werd gebouwd door ridder Dirc Loef van Horne. Sinds 2021 behoort Loevestein tot UNESCO Werelderfgoed als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp bieden allerlei activiteiten voor jong en oud. Het is ook mogelijk om zakelijke bijeenkomsten, feesten en bruiloften te organiseren op deze romantische locatie. Daarnaast is er de optie om te overnachten in de luxe Bed & Breakfast of tijdens een fietstocht te stoppen voor een verblijf op Loevestein. Ook voor educatieve doeleinden is Loevestein geschikt, met programma's voor alle leeftijden. Ten slotte worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals het Sintfestijn, kerstvakantie-activiteiten en kaarsverlichte rondleidingen. Het museum Slot Loevestein is dagelijks geopend en voor meer informatie kan men terecht op de website of de nieuwsbrief van Loevestein.

Wil je weten wat Slot Loevestein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slot Loevestein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slot Loevestein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slot Loevestein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Slot Loevestein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slot Loevestein

Bezoekers bekeken ook