Slurink B.V.

Slurink B.V. is een Tankstation gelegen aan Waalkade 47 in Zaltbommel.

Meer informatie over Slurink B.V. in Zaltbommel

Het bunkerstation in Zaltbommel is in 1988 gebouwd en heeft als voorbeeld gediend voor het bunkerstation in Amsterdam. De bunkerboot Zwaantje 1 levert gasolie, water en smeerolie op de Waal en heeft ook een winkel aan boord. Schepen tot 190 meter kunnen gemakkelijk tussen de kribben afmeren met een minimale diepgang van Ruhrorterpegel +1 meter. Daarnaast is er ook 1000 ppm gasolie op voorraad voor de zeevaart. Het bunkerstation is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag van 06.00 uur tot 16.00 uur en in de zomer van 07.00 uur tot 19.00 uur. Op zondag is het gesloten. Er is een bedrijfsauto beschikbaar om boodschappen te doen bij Albert Heijn en Lidl, op 5 minuten rijden. Slurink Bunkerstations is een familiebedrijf dat gasolie, smeerolie en scheepsartikelen levert aan de binnenvaart en visserij. Ze hebben een groot assortiment aan producten en kunnen hun klanten optimaal van dienst zijn met hun innovatieve bunkerstations en bunkerboten.

Wil je weten wat Slurink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slurink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slurink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slurink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Slurink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slurink B.V.

Bezoekers bekeken ook