Speeltuin Nederhemert

Speeltuin Nederhemert is een Speeltuin gelegen aan Kasteellaan 11 in Nederhemert.

Meer informatie over Speeltuin Nederhemert in Nederhemert

In Speeltuin Nederhemert kun je nostalgisch genieten van een prachtige bosrijke omgeving. De speeltuin bestaat al 107 jaar en de toestellen kraken nog zoals het hoort. Terwijl de kinderen lekker aan het ravotten zijn, kun je genieten van een lunch of diner op het zonnige terras, in het restaurant of op de tuinvlonder. De nostalgie is duidelijk te proeven in deze speeltuin. Dit seizoen is de speeltuin alleen nog geopend op 28 oktober. Groetjes, De Speeltuin.

Wil je weten wat Speeltuin Nederhemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speeltuin Nederhemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speeltuin Nederhemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speeltuin Nederhemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Speeltuin Nederhemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speeltuin Nederhemert

Bezoekers bekeken ook