Sport BSO Bommelerwaard

Sport BSO Bommelerwaard is een Kinderopvang gelegen aan Van Heemstraweg 27 in Zaltbommel.

Meer informatie over Sport BSO Bommelerwaard in Zaltbommel

Onze Sport BSO in de Bommelerwaard is de perfecte plek voor kinderen tussen 4 en 13 jaar om lekker buiten te bewegen en te sporten. Gevestigd op het terrein van voetbalvereniging N.I.V.O. Sparta, maken we gebruik van de mooie sportvelden met kunstgras. Met twee groepen en een team van enthousiaste pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond, organiseren we dagelijks sportactiviteiten en stimuleren we de kinderen om hun sporttalenten te ontdekken. Elke week staat er een andere sport centraal, zodat de kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten en kunnen ontdekken wat ze leuk vinden. Bij slecht weer hebben we ook een ruimte in de sportkantine waar we spelletjes kunnen doen. We starten altijd met een drankje en fruit, zodat de kinderen vol energie kunnen bewegen. Voor alle kinderen in de Bommelerwaard regelen we het vervoer van school naar onze BSO en bieden we ook een maaltijdservice aan als ze na de BSO naar een sportclub gaan. Bij onze BSO draait het om ontspanning na school, spelen met vriendjes en nieuwe dingen leren. Elke dag is anders en de kinderen beslissen mee wat we gaan doen. Wil je een rondleiding? We hebben ook andere locaties in de buurt.

Wil je weten wat Sport BSO Bommelerwaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO Bommelerwaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO Bommelerwaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO Bommelerwaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar Sport BSO Bommelerwaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO Bommelerwaard

Bezoekers bekeken ook