SportCorrect

SportCorrect is een Sportschool gelegen aan Ouwelsestraat 1A in Gameren.

Meer informatie over SportCorrect in Gameren

Bij SportCorrect maken ze sporten leuk! Ze bieden verschillende lessen aan, waaronder Circuit, Spinning, Bootcamp, Bom, KidsDance, KidsFitness en Core & Stretch. Bij Circuit krijg je iedere week een andere les waarbij je constant in beweging bent. Bij Spinning fiets je op lekkere beats en wissel je tussen verschillende snelheden. Met Bootcamp verbeter je je conditie en spierkracht in groepsverband in de buitenlucht. Bij Bom beweeg je op muziek om aan je conditie te werken. Voor kinderen vanaf 3 jaar is er KidsDance, waar ze verschillende dansstijlen leren en af en toe optreden. En voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is er KidsFitness, waar ze op een verantwoorde manier aan kracht- en conditietraining doen. Tot slot zijn er ook Core & Stretch lessen die zowel intensief als rustgevend zijn. Op het lesrooster staan verschillende tijden en dagen waarop de lessen worden gegeven. De tarieven variëren van gratis proeflessen tot maandelijkse abonnementen, afhankelijk van het aantal lessen dat je wilt volgen. Je kunt contact opnemen met SportCorrect via telefoonnummer 0645268359 of e-mailadres info@sportcorrect.nl.

Wil je weten wat SportCorrect verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCorrect of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCorrect? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCorrect het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zaltbommel. Opzoek naar SportCorrect reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCorrect

Bezoekers bekeken ook